Kasutatud allikad

Espenberg, A., Euroopa söögid ja joogid, 2005

Gorstov, K. Vastuoluline grappa, Äripäev, 31.01. 2003

Klementjeff, P., Gastronomian salat, 2002

Klementtilä, H., Keskaja köök, 2008

Knorring von M., Elav gastronoomia, 2008

Kostjukovitš, J., Gusto. Miks itaallased räägivad aina toidust, 2010

Mis on tapas?, The Baltic guide, september, 2005

Talvi, J., Gastronoomia ajalugu, 2005

 

http://www.ajakirikook.ee/node/109

http://whatscookingamerica.net/History/PotatoHistory.htm

http://www.histrygeek.com/downloads/APUSHist_ch1.pdf

http://www.toidutare.ee/aabits.php?id=265

http://www.cliffordawright.com/caw/food/entries/display.php/topic_id/21/id/104/

http://www.valio.ee/juustukool/itaalia

 

Õpiobjekt sisaldab autori fotosid, kui ei ole viidatud teisti.

Litsenseeritud: Creative Commons Attribution Non-commercial Share Alike 3.0 License