Kasutatud allikad
Espenberg, A., Euroopa söögid ja joogid, 2005
Gorstov, K. Vastuoluline grappa, Äripäev, 31.01. 2003
Klementjeff, P., Gastronomian salat, 2002
Klementtilä, H., Keskaja köök, 2008
Knorring von M., Elav gastronoomia, 2008
Kostjukovitš, J., Gusto. Miks itaallased räägivad aina toidust, 2010
Mis on tapas?, The Baltic guide, september, 2005
Talvi, J., Gastronoomia ajalugu, 2005
http://www.ajakirikook.ee/node/109
http://whatscookingamerica.net/History/PotatoHistory.htm
http://www.histrygeek.com/downloads/APUSHist_ch1.pdf
http://www.toidutare.ee/aabits.php?id=265
http://www.cliffordawright.com/caw/food/entries/display.php/topic_id/21/id/104/
http://www.valio.ee/juustukool/itaalia
Õpiobjekt sisaldab autori fotosid, kui ei ole viidatud teisti.
Litsenseeritud: Creative Commons Attribution Non-commercial Share Alike 3.0 License