Kasutatud kirjandus
Dominé, A., Culinaria France, 2004
Espenberg, A., Euroopa söögid ja joogid, 2005
Kaltenbach, M., Prantsusmaa - Rännakud läbi kokakunsti.
Klementjeff, P., Gastronomian salat, 2002
Knorring, M., Elav gastronoomia, 2008
Le Larousse de la cuisin, 2009
Linnilä, K., Linnan pidoista pappilan pöytään, 2008
Ludvig XV keittiömestari, Keitto-taidon kannettava käsikirja, 2007
Mayle, P., Prantsuse naudingud, 2003
Robb, G., Prantsusmaa avastamine, 2010
Strathern, P., Medicid, renessansi ristiisad, 2006
Talvi, J., Gastronoomia ajalugu, 2005
Wikholm, I., Maitseelamused Provence`is, 2003
http://dico-cuisine.fr/texts/a
http://ens-prof-tertiaire.ac-dijon.fr/index_professeurs.htm
http://specialitesculinaires.com
http://www.cuisinealafrancaise.com/
http://www.readystudygo-project.net/
Pildid pärinevad interneti erialastelt lehekülgedelt
Litsenseeritud: Creative Commons Attribution Non-commercial Share Alike 3.0 License