Kasutatud kirjandus

Dominé, A., Culinaria France, 2004

Espenberg, A., Euroopa söögid ja joogid, 2005

Kaltenbach, M., Prantsusmaa - Rännakud läbi kokakunsti.

Klementjeff, P., Gastronomian salat, 2002

Knorring, M., Elav gastronoomia, 2008

Le Larousse de la cuisin, 2009

Linnilä, K., Linnan pidoista pappilan pöytään, 2008

Ludvig XV keittiömestari, Keitto-taidon kannettava käsikirja, 2007

Mayle, P., Prantsuse naudingud, 2003

Robb, G., Prantsusmaa avastamine, 2010

Strathern, P., Medicid, renessansi ristiisad, 2006

Talvi, J., Gastronoomia ajalugu, 2005

Wikholm, I., Maitseelamused Provence`is, 2003

 

http://dico-cuisine.fr/texts/a

http://ens-prof-tertiaire.ac-dijon.fr/index_professeurs.htm

http://specialitesculinaires.com

http://www.cuisinealafrancaise.com/

http://www.readystudygo-project.net/

 

Pildid pärinevad interneti erialastelt lehekülgedelt

Litsenseeritud: Creative Commons Attribution Non-commercial Share Alike 3.0 License