KASUTATUD KIRJANDUS

Kokassaar, U. Millest tehakse martsipani? Horisont, 05. 2004a.

Lewis, Richard D. Kultuuridevahelised erinevused. 2003

Lindgren, C. Arabian makukeidas lumoaa. Metro, 02.10.2000

Mägi, V. Tehnika ja kultuur. 1996

Palamets, H. Bütsansi ja Araabia kalifaadi kultuurist ja olustikust. 1991

Relve, H. Suhkruroog. Kuula rändajat. Vikerraadio 19.09.2004

Rosen, B. Pakase leevenduseks kuum Araabia. Arter, 08.12.2001

Saabre, K. Egiptuse kodus ja köögis. // Kodukiri, 07. 1995

Soll, K. Ränduri teejuht. 2007

Talvi, J. Gastronoomia ajalugu, 2005

Uus populaarne toit - kaameliburgerid. Postimees, 09.07. 2009

Uus maius - kaamelipiimašokolaad. Postimees, 22.07.2009

Väljaste, T. Vürtsidest tiine Maroko. Eesti Ekspress, 15.05.2008

http://de.wikipedia.org/wiki/Tacuinum_Sanitatis

http://www.godecookery.com/twotarts/twotarts.html

http://www.islam.pri.ee

http://www.ummah.net/family/recipes.html

http://www.wareh.org/recipes/arabic.html

 

Pildid pärinevad interneti vastavatelt teemalehekülgedelt.

Litsenseeritud: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License