KASUTATUD KIRJANDUS
Kokassaar, U. Millest tehakse martsipani? Horisont, 05. 2004a.
Lewis, Richard D. Kultuuridevahelised erinevused. 2003
Lindgren, C. Arabian makukeidas lumoaa. Metro, 02.10.2000
Mägi, V. Tehnika ja kultuur. 1996
Palamets, H. Bütsansi ja Araabia kalifaadi kultuurist ja olustikust. 1991
Relve, H. Suhkruroog. Kuula rändajat. Vikerraadio 19.09.2004
Rosen, B. Pakase leevenduseks kuum Araabia. Arter, 08.12.2001
Saabre, K. Egiptuse kodus ja köögis. // Kodukiri, 07. 1995
Soll, K. Ränduri teejuht. 2007
Talvi, J. Gastronoomia ajalugu, 2005
Uus populaarne toit - kaameliburgerid. Postimees, 09.07. 2009
Uus maius - kaamelipiimašokolaad. Postimees, 22.07.2009
Väljaste, T. Vürtsidest tiine Maroko. Eesti Ekspress, 15.05.2008
http://de.wikipedia.org/wiki/Tacuinum_Sanitatis
http://www.godecookery.com/twotarts/twotarts.html
http://www.ummah.net/family/recipes.html
http://www.wareh.org/recipes/arabic.html
Pildid pärinevad interneti vastavatelt teemalehekülgedelt.
Litsenseeritud: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License