Ülesanded
Hapukoor 20% | |
Seened
| |
Laktoos
| |
Jogurt
|
Vahukoor 35% | |
Keefir 2,5%
| |
Milla piim
| |
Piim 2,5%
|
Jäätis
| |
Rõõskkoor 10%
| |
Rõõskkoor 35%
| |
Pett
|
1. Piima töötlemise viis, mille käigus piim lahutatakse rasvata osaks ehk lõssiks ja rasvarikkaks osaks ehk kooreks. -
2. Piima töötlemise viis, mille käigus eraldatakse mehhaanilised lisandid. -
3. Vähese laktoosisisaldusega piim. -
4. Kääritatud hobusepiim. -
5. Piima töötlemise viis pärast lüpsi. -
6. Suvel nauditav piimatoode. -
7. Piima töötlemise viis, mille käigus rasvaprotsent viiakse ettenähtud tasemele. -
8. Laialt levinud hapupiima toode. -
9.Piima töötlemise viis, mille käigus hävitatakse kahjulikud mikroobid. -
10. Hapendatud piimatoode. -
11. Piima töötlemise viis. -
Litsenseeritud: Creative Commons Attribution Non-commercial Share Alike 3.0 License