Õpiobjekti tutvustus

Lõikamisküps nisu Pilt: Vikipedia

Käesoleva õpiobjekti eesmärk on anda ülevaade ja õppida tundma teraviljade liike, nende ajalugu, toitainete sisaldust ja toodeteid. Samuti teraviljatoodete valmistamise tehnoloogiat ja kasutamist. Õpiobjekt avardab maailmapilti ja tõstab õppijate kultuuriteadlikkust rahvaste põhitoidusest.

Õppematerjali läbinu:

  • teab ja tunneb nelja põhiteravilja omadusi ja tooteid ning nende kasutamist
  • oskab valida õigeid teraviljatooteid toitude valmistamiseks
  • tunneb ära teiste rahvaste leivad ja pastatooted

Õpiobjekti loomisel on kasutatud põhiliselt kahte raamatut:H, Kikase, E, Kogern " Toidukaubad" ja "Maailma toidukaupade entsüklopeedia". Samuti on kasutatud erinevaid Interneti allikaid. Õpiobjekt on mõeldud kokkade, toitlustusteeninduse ja majutusteeninduse õpilaste koolituseks.

 

Litsenseeritud: Creative Commons Attribution Non-commercial Share Alike 3.0 License