Serveerimisnõud ja -vahendid
Serveerimisnõud
- kausid- erineva suurusega salati ja köögivilja serveerimiseks
- kastmekauss- kastmete serveerimiseks
- supitirin- suppide serveerimiseks
Vaagnad ja kannud
Vaagnate suurused algavad 30 cm ja nedne laiused ulatuvad samuti 30 cm-ni. Vaagnaid on väga erineva kujuga- ovaalseid, ümaraid, neljakandilisi:
|
|
Kannud
Kastmekann- kastmete serveerimiseks | Kohvikann- kohvi serveerimiseks |
|
|
Koorekann- koore või pima serveerimiseks kohvilauale |
Morsi või veekann - morsi või vee serveerimiseks |
Termoskannud- kuuma vee või kohvi serveerimiseks | |
Serveerimisvahendid ja tõstmisvahendid
- võinuga- leivale või või võiete määrimiseks
- supikulbid- suppide tõstmiseks
- kastmekulbid- kastmete tõstmiseks
- tangid või näpitsad- salatite, külmade suupistete, sojade roogade, kondiitritoodete tõrtmiseks
- salatilusikad- salatite tõstmiseks
- lusikad, kahvlid- külmade suupistete ja kuumade roogade tõstmiseks
Muud vahendid
- Kohvikeetjad
- kuumad alused- toidu soojas hoidmiseks
- väikesed kaanega suletavad marmiidid- soojade suupistete ja suppide jaoks
- külmad plaadid- jahutavatele jookidele
- sekserid koogi serveerimiseks
Litsenseeritud: Creative Commons Attribution Non-commercial Share Alike 3.0 License