Kasutatud materjalid
Banner, A., Eesti aia nägu 20. sajandi alguses // Maakodu, 07. 2009
Demjanov, D., Kodres, M., Sööme ära, 2011
Eesti Meremuuseum, näitus "Kus kirik, seal kõrts ..."
EPKK, Eesti toit - kvaliteetne ja uuenduslik, 2011
Gustavson, H., Karastusjoogid - allikaveest limonaadini, 1985
Hovi, K., Kuld Lõwi ja Kultase ajal, 2003
Kask, K., Õunapuu - aasta puu 2012 // Maakodu, 01. 2012
Kerge, R., Kuidas kartul naerile ära tegi ..., Õhtuleht 10.04.2010a.
Kirikal, S., Toidukultuur paljastab inimese olemuse // Köök, september 2004
Kuuskema, J., Memoria 2011-12-18, raadio Kuku
Mesikäpp. L., Kivisalu, I., Seto köök - põlvest põlve, 2012
Metstak, V., Eesti rahva mõistatusi. Mõista, mõista..., 2004
Moora, A., Eesti talurahva vanem toit I, 1980
Moora, A., Eesti talurahva vanem toit II, 1991
Normann, E., Lätt, S., Sada saarelehte, tuhat toomelehte, 2010
Nurgamaa, A., Iisakumaa poluvernikud, 2007
Piirisaar, T., Rannarahva toidud XX sajandi I poolel, 2008
Põltsam, I., Söömine-joomine keskaegses Tallinnas, 2002
Siim, S.(toimetaja), Eesti rahvusköök, 2004
Sildre, U.(koostaja), Kasuline kokaraamat, 2007
Tamjärv, M. jt., Leib keelel.
Teiter, K., Toidulaud kujundab seedimise // ToiduProff 4/5, 1997
Viires, A., Vunder, E., Eesti rahvakultuur, 2008
Virkus, L., Eesti köök, 2003
Кувайцева , М. В., Застолица. Кухня староверов Эстонии, 2010
http://www.ajakirikook.ee/dimitri-demjanoviga-eesti-koogist
http://www.barprof.ee/olle-ajalugu-ja-sona-olu-paritolu/
http://www.eestirukkiselts.ee/
http://www.folklore.ee/Berta/kalender.php
http://www.hiiumaaturismiliit.ee/index.php?lang=et&pg=pages&id=43
http://www.kulinaaria.ee/eesti-kook
http://www.leivaliit.ee/wp-content/uploads/2011/11/1191490688.pdf
http://www.narva-joesuu.ee/public/SAIT/Esileht/uudised/Raamat_Maitsed/Narva-Joesuu_maitsed.pdf
http://www.rahvakultuur.ee/vkpnimistu/
http://wwx.sakala.ajaleht.ee/300507/esileht/uudised/5026824.php
Kursusel on kasutatud autori fotosid
Litsenseeritud: Creative Commons Attribution Non-commercial Share Alike 3.0 License