Õpiobjekti tutvustus



Pildid: T.Sootalu    

Käesoleva õpiobjekti eesmärk on anda ülevaade ja õppida tundma põhitainaste tooraineid, valmistamist, tooteid ja sobivaid lisandeid.

Õppematerjali läbinu:

  • teab ja tunneb põhitainaste tooraineid, liigitust ja tooteid
  • oskab valmistada põhitainaid ning vormida ja küpsetada lihtsamaid tainatooteid
  • oskab valmistada lihtsamatele tainatoodetele sobivaid lisandeid
Õpiobjekti loomisel on kasutatud järgmisi raamatuid: S, Rekkor, A, Kersna, M, Merits jt "Kulinaaria", E, Kiisman, M, Piirman "Küpsetuskunst". Lisaks on kasutatud erinevaid internetiallikaid. Õpiobjekt on mõeldud kokkade, toitlustusteeninduse ja majutusteeninduse õpilaste koolituseks.

 

Litsenseeritud: Creative Commons Attribution Non-commercial Share Alike 3.0 License