Tangainete tootmise etapid ja säilitamine

 

  1. Puhastamine
  2. Sorteerimine (aurutamine ja kuivatamine)
  3. Koorimine
  4. Sõelumine, sorteerimine (eraldatakse purunenud terad)
  5. Lihvimine
  6. Poleerimine

Täistera puhul on viljateradelt eemaldatud vaid väliskest. Idu on jäetud alles, see annab teraviljatoodetele kõrgema toiteväärtuse.

 

iDevice ikoon Tangainete säilitamine
Teraviljatooteid on kõige parem säilitada õhukindlalt suletud nõus (metallist, klaasist või plastikust säilituskarpides) kuivas ja jahedas ruumis. Tangainedid tuleb hoida eraldi tervalõhnalistest toiduainetest. Kuna teraviljad võtavad Kuna tangained võtavad kergesti lõhnu külge.

Litsenseeritud: Creative Commons Attribution Non-commercial Share Alike 3.0 License