Corse ehk Korsika
Korsika köök on tugevate Itaalia mõjudega. Sealsed road on pikantselt maitsestatud ja kohati erakordselt lihtsalt. Küpsetamisel kasutatakse palju kastanijahu ja ka kastanite grillimine on väga populaarne (pildil). Paljud road (ravioolid, omletid...) sisaldavad brocciu´d, lambapiimast valmistatud toorjuustu, mida värskelt vahustatuna serveeritakse ka puuviljade, mee ja mandlisiirupiga. Vahemere mereannid on toidulaual väga sageli - merisiilikud, kalmaarid, krabid, rannakarbid, langustid ja kindlasti ka Vahemere kalad.
Piirkondlik lihatoode on coppa ehk sea kaelakarbonaadist delikatessvorst (pildil)
Piirkondlikud road
Soupe de poissons - kalasupp
Courgettes au Brocciu - tsukiini brocciu juustuga
Sauté de veau aux olive - hautatud vasikaliha oliividega
Mitmesugused magustoidud
Fiadone - kook brocciu juustuga
Confiture de figues - viigimarja moos
Juustud
Brocciu
Chèvre à la fougère
Joogid
Piirkondlikud veinid nt AOC Patrimonio, AOC Ajaccio
Litsenseeritud: Creative Commons Attribution Non-commercial Share Alike 3.0 License