Limousin
Üle kolmandiku regioonist on muudetud karjamaaks ning valdav on karjakasvatus, kohalikku veiseliha peetakse üheks parimaks maailmas. Piirkonnas on rikkalikult erinevaid veiseliharoogi. Juba 13. sajandist on siin valmistatud lillat sinepit Moutarde violette. Värvi annab talle punaste viinamarjade pressimisjäägi kasutamine sinepi koostises. Sinep on magusapoolne ning süüakse koos verivorstide ja külmade lihalõikudega.
Piirkondlikud road
Paté de pommes de terre - kartulipatee
Soupe de chataignes - kastanisupp
Boeuf aux cepes et marrons - veiseliha puravike ja kastanitega
Mitmesugused magustoidud
Clafoutis aux cerises - ahjupannkook kirsikattega
Creusois - so kook, mis pärineb 14. sajandist kloostrist ja tehakse pähklijahu baasil (pildil)
Tourtou - tatrajahu galetid
Litsenseeritud: Creative Commons Attribution Non-commercial Share Alike 3.0 License