Rhône - Alpes
Siia jääb Lyon´i linn ja eripärane Savoy piirkond. Savoy mägistes piirkondades on toit lihtne: erinevad vorstid, singid, oliivid, jõgede kalad ja eriti kuulsad on gratäänid. Kuulsaim neist gratin dauphinois (pildil). Lyon´i köök on enamikus orienteeritud lihale ning road on rammusamad kui prantsuse köögis tavaks. Kohalikud toidud on quenelles (vürtsitatud lihapallid või klimbid), muidugi ka röstitud sealiha. Piirkond on tuntud kreeka pähklite poolest.
Piirkondlikud road
Potée savoyarde - Savoie ühepajatoit sealiha ja Savoie vorstidega
Pot-au-feu - ühepajatoit mille variatsioone on palju
Grenouilles au persil - konnakoivad peterselliga
Poulet à la crème - kana koorekastmes
Civet de lièvre - jäneseraguu
Tartiflette - kartuligratään reblochoni´ga
Juustud
Reblochon
Abondance
Tomme de Savoie
Mitmesugused magustoidud
Gâteau aux noix de Grenoble - kreeka pähkli kook
Joogid
Piirkondlikud veinid nt AOC Côtes du Rhône, AOC Beaujolais et supérieur
Chartreuse - 130 taime-lille ja mee baasil liköör
Litsenseeritud: Creative Commons Attribution Non-commercial Share Alike 3.0 License